Edukativnim programom obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

U ponedjeljak, 3. prosinca u maloj dvorani Doma kulture u Ivanić-Gradu, Udruga Mali princ organizirala je edukaciju s ciljem obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Program obilježavanja uključio je predstavljanje rada Udruge „Mali princ”, predavanje partnerske organizacije Centar za socijalnu skrb o pravima djece te edukaciju o razvojnim teškoćama i važnosti integracije i participacije, uz goste predavače i prigodni domjenak.

Već treću godinu za redom Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pomaže nam financijski u našim nastojanjima kroz projekt I ja imam svoje ja, koje provodi Udruga „Mali princ”, s partnerima i suradnicima rekao nam je Dubravko Pavković predsjednik udruge .

Udruga „Mali princ” iz Ivanić-Grada kontinuirano radi na zaštiti prava djece i osoba s invaliditetom, provodeći terapije, edukacije i aktivnosti za stvaranje prihvaćajućeg, tolerantnog okruženja za kvalitetno odrastanje, participaciju i školovanje djece s teškoćama u razvoju.

2018-12-05T07:42:47+00:005 Prosinac, 2018|Novosti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.