4. Pool Film Festival

Četvrti Pool Film Festival održat će se 12. i 13. rujna 2014. godine u Gradu Ivanić-Gradu u prostoru POU i nikad dovršenom gradskom bazenu u organizaciji Udruge Filmski klub “Ivanić-Gard” te pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada i Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada.

Nakon prva tri izdanja festivala od 2005. do 2007. godine uslijedila je stanka da bi ove godine festival ponovo pokrenut. Tijekom proljetnih mjeseci održane su 4 projekcije za zagrijavanje te ste imali priliku vidjeti filmove Kauboji, Gangster te voli, Vis-A-Vis te Damir Avdić – pravi čovjek za kapitalizam te je održan i koncert sve popularnijeg rock sastava Punčke.

U glavnom programu festivala 12. i 13. rujna imat ćete priliku pogledati osam odabranih naslova lanjske i ovogodišnje produkcije. Posebno za izdvojiti je hrvatski igrani film BROJ 55 koji je na ovogodišnjoj Puli osvojio pregršt Zlatnih arena i Pool Film Festival jedan je od prvih na kojemu će se ovaj film prikazati nakon spomenute Pule. Osim navedenog filma bit će još prikazani srpski film S-kidanje, zatim nagrađivani hrvatski dokumentarac Autofokus te nekoliko dugometražnih filmova kao što su ruski Sutra, češko-slovačka koprodukcija Baršunasti teroristi, britanski Duh 45-te i njemački Više od meda. Osim dokumentarnih i dugometražnih igranih filmova imat ćete priliku pogledati i njemačko-hrvatski film Kokoška.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Let 3 i Cinkuši, a svoje DJ vještine pokazat će Lutajući DJ Zdena.

Mnoštvo filmova, glazbe i zabave očekuje Vas na 4. Pool Film Festu u Ivanić-Gradu, 12. i 13. rujna 2014. godine. Za ulaz Vam je dovoljna samo dobra volja jer je na sva događanja ulaz besplatan.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2014-08-21T12:34:33+02:0021. Kolovoz, 2014.|Najave|