Impressum2023-01-23T09:57:43+01:00

Portal Volim Ivanić (volimivanic.info) osnovan je 2013. godine te je od tada objavio više od 5 tisuća informativnih pisanih, audio i video članaka vezanih uz društveni, kulturni, sportski život Ivanić- Grada i istočnog dijela Zagrebačke županije. Tijekom ovih 9 godina rada stvorena je ogromna baza pisanog ali posebno svima javno dostupnog foto i video sadržaja koji su neprocjenjivi dokumenti vremena u kojem je naš grad rastao i razvijao se kao nikada do sada.

Pratimo rad braniteljskih, humanitarnih i udruga iz kulture i sporta. Na dnevnoj bazi pružamo važne informacije iz života grada domaćem stanovništvu ali i stanovništvu ovog dijela županije. Putem mrežne platforme volimivanic.info vijesti iz Ivanić-Grada plasiramo diljem cijele Hrvatske i šire.

Djelujemo putem navedene mrežne stranice kao osnovne platforme ali isto tako smo prisutni na vodećim društvenim mrežama poput Facebooka, Youtube-a i Twittera. Svi sadržaji su dostupni su putem navedenih platformi na svim poznatim uređajima poput pametnih telefona, stolnih računala, tableta te pametnih televizora .

Portal Volim Ivanić – Jednostavno bolji portal

Upisani u knjigu pružatelja elektroničkih publikacija (AEM) pod brojem 27/15
ISSN 1849-4897 (Hrvatski arhiv weba Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu )

Izdavač elektroničke publikacije:
Ferotehnik d.o.o.

Sjedište:
F.Jurinca 5, Ivanić-Grad

MBS:080357319
OIB:48326550643

UREDNIK:
Zoran Ožetski
[email protected]

Videonovinar i montažer:
Zoran Ožetski

Vanjski suradnici:
Jadranko Bitenc, Željka Bitenc

VIDEO PRODUKCIJA:
Audio Vizualni Centar -Ivanić-Grad
Krijas d.o.o. – Ivanić-Grad

Sadržaj portala
Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije portala, odnosno tvrtke Ferotehnik d.o.o., već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.

Web stranica volimivanic.info u potpunosti je zasnovana na otvorenom programskom kodu ( Open source ). Za potrebe stranice prilagođen je sustav za upravljenje sadžajem – CMS WordPress.