700 kuna po gnijezdu bijele rode

Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije sedmu godinu zaredom nastavlja s realizacijom projekta „Zaštita i očuvanje bijele rode u 2015. godini“. Projekt ima za cilj očuvanje gnijezda bijele rode na krovovima objekata kao i participaciju dijela troškova popravka krovišta, a sredstva za njegovu provedbu osigurali su Zagrebačka županija i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Iz Javne ustanove pozivaju sve vlasnike objekata na području županije koji do sada nisu sudjelovali u projektu, a na čijim objektima se nalaze gnijezda bijele rode, da se jave do subote, 25. srpnja 2015. godine na broj telefona 01/6111-552 ili na e-mail [email protected]. Jednokratna godišnja naknada za gnijezdo bijele rode na objektu iznosi 700,00 kn po gnijezdu.

Za ostvarivanje naknade u projektu potrebna je sljedeća dokumentacija:
• ispunjena i potpisana izjava koju možete preuzeti na www.priroda-zagrebacka.hr ili direktno kod djelatnika Javne ustanove prilikom terenskog obilaska
• preslika osobne iskaznice vlasnika/korisnika objekta
• kopija vlasničkog lista ili drugog dokumenta kojim se dokazuje vlasništvo/korištenje objekta na kojem je gnijezdo bijele rode
• preslika broja tekućeg računa (IBAN) vlasnika/ korisnika.

Izjavu i ostalu dokumentaciju potrebno je dostaviti na adresu: JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, 151. samoborske brigade HV 1, 10430 Samobor.

Također, svi vlasnici objekata koji su do sada sudjelovali u projektu i primali naknadu, a u međuvremenu nisu mijenjali podatke iz dokumentacije, dužni su do subote, 25. srpnja 2015. godine dostaviti popunjeni obrazac i izjavu o istinitosti podataka koji će im biti dostavljeni poštom.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-07-10T11:54:50+02:0010. Srpanj, 2015.|Vijesti iz županije|