Hit predstava za djecu i mlade “Grimmix”

Ivanić-Grad, velika dvorana POU, 23.2.2015 u 18 sati. Ulaznice u pretprodaji po 20,00 kn. Informacije na telefon 01/ 2881 689.

Bajke braće Grimm svima su nam jako dobro poznate… No, jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo da se na istom mjestu nađu Snjeguljica, Crvenkapica, Kraljević i Lovac, pa još i Vuk, Zla Kraljica, Patuljci i Ogledalo?
Na najduhovitiji mogući način, u svom prvom kazališnom tekstu za djecu i mlade, Ljubomir Kerekeš je napravio upravo to: na jednom mjestu je okupio vaše najdraže junake iz bajki!

Po motivima bajki braće Grimm ( Snjeguljice, Crvenkapice, Trnoružice i Matovilke ), povezali smo četiri bajke i stvorili jedinstvenu predstavu za djecu i mlade – GRIMMIX.
GRIMMIX je peta bajka u kojoj se omiljeni junaci, nakon 200 godina, slučajno susreću, upoznaju, sprijateljuju i zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke. Hoće li uspjeti i hoće li i GRIMMIX imati sretan završetak, saznat ćete nakon 45 napetih kazališnih minuta!
Junaci u čijim pustolovinama uživaju generacije i generacije mališana, na kazališne daske dolaze veseliji i duhovitiji nego ikad i svojim malim gledateljima govore o važnosti povjerenja, prijateljstva i pomaganja te ih uče razlici između
dobra i zla, pravednog i nepravednog svijeta…

Nakon GRIMMIX-a više ništa neće biti ISTO…

U predstavi igraju nagrađivani akademski glumci i glumice:
Snjeguljica – Mirela Videk
Crvenkapica, Kraljica, Patuljak 2 – Iskra Jirsak
Kraljević 1 i 2, Zrcalo, Patuljak 1 – Zoran Pribičević
Lovac, Vuk, Patuljak 3 – Jan Kerekeš

Scenografija i dizajn plakata: Dina Rain
Kostimografija: Karmen Štrlek
Majstor rasvjete: Marijan Štrlek/ Adis Bakal
Glazba: Leo Friščić

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

2015-01-24T11:57:01+01:0024. Siječanj, 2015.|Najave|