Humanitarna akcija „Volim činiti dobro“ 11. i 12. veljače

U Kloštar Ivaniću, 19. siječnja, majci četverogodišnje djevojčice, izgorjela je kuća u kojoj su stanovale. S obzirom na to da njihov dom više nije za stanovanje, Udruga Bolji Kloštar organizira akciju prikupljanja sredstava kako bi se čim prije krenulo u obnovu kuće. Tim povodom, organizirana su dva humanitarna događanja, 11. i 12. veljače.

Prva humanitarna akcija održat će se u četvrtak, 11. siječnja u Sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu. U periodu od18 do 21sati održat će se bogat sportski program. Prva je nogometna utakmica Humanih zvijezda, malonogometne ekipe Slijepih i NK Naftaša Ivanić Grad, nakon čega slijede rukomet, karate, kicboxing i košarka, a zaplesat će i mažoretkinje. Program će voditi Martina Podgorski, dok će akciju svojim dolaskom podržati brojni drugi gosti poput Marka Pjace, Marka Roga, Tome Šokote, Slavena Knezovića, Tatjane Munižabe, Gorana Vlaovića, Branka Tušeka, Roberta Špehara i Branka Strupara.

Drugo humanitarno događanje, čiji je suorganizator HDS ZAMP, odnosi se na humanitarni koncert koji će se održati u petak, 12. siječnja u Pučkom domu u Kloštar Ivaniću uz gostovanje Dine Jelusića&The Med dogs te brojnih drugih izvođača.Koncert počinje u 19 sati nastupom najmlađih – vrtićkom grupom “Proljeće”, a zabava za sve prisutne trajat će do 3 sata. Voditelj programa je Srećko Rastović.

Na oba događanja prikupljat će se dobrovoljni prilozi za obnovu kuće majci i njenoj četverogodišnjoj kćerkici. Naime, priča je posebno izazvala jake emocije javnosti i želju za pomoć gospođi Horvat iz razloga što se tek prije nepuna 2 mjeseca doselila iz Zagreba u Kloštar Ivanić i zaposlila u maloj trgovini. Podigla je nenamjenski kredit kako bi kupila malenu kućicu, nakon čega ju je i obnovila. U ovom trenutku mama Horvat i njena kćerkica nalaze se u privremenom smještaju. Kako je potrebna kompletna obnova kuće nužna je pomoć svih ljudi dobra srca.

Dobrovoljni prilog moguće je uplatiti i na račun Udruge Bolji Kloštar, dok će sav novac koji je prikupljen biti javno objavljen nakon završetka humanitarne akcije.

Uplate se mogu vršiti na transakcijski račun HUMANITARNE UDRUGE “BOLJI KLOŠTAR”: IBAN: HR3324020061100672402 (žiro račun: 2402006-1100672402), poziv na broj: Vaš OIB
Opis plaćanja: ZA OBITELJ HORVAT

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2016-02-11T16:29:28+01:0011. Veljača, 2016.|Novosti|