Humanitarni koncert za pomoć osobama s autizmom

Udruga za autizam iz Zagreba, osnovana 1997. godine i za sada je jedina udruga roditelja u Republici Hrvatskoj koja pruža izvaninstitucijske usluge socijalne skrbi za odrasle osobe s autizmom u zajednici u manjim životnim i stambenim cjelinama. Do sada je Udruga osnovala dvije životne zajednice, jednu u mjestu Mostari u Vrbovečkoj Dubravi, a drugu u naselju Sopnica –Jelkovec u Sesvetama. Udruga posjeduje dugogodišnje iskustvo u provođenju projekata i programa usmjerenih prema socijalnoj uključenosti te zaštiti, ostvarivanju i zagovaranju prava osoba s autizmom. Udruga sada radi na stvaranju preduvjeta za osnivanje treće zajednice adaptacijom i uređenjem područne škole u mjestu Vukšincu u Vrbovečkoj Dubravi.

Udruga za autizam-Zagreb organizator je humanitarnog koncerta s ciljem prikupljanja financijskih sredstava u tu svrhu, a ujedno i s ciljem podizanja svijesti i osjetljivosti građana za probleme i potrebe osoba s autizmom.

Humanitarni koncert održat će se 04.09.2015. godine na Izletištu Petek u Ivanić-Gradu s početkom u 20 sati. Svojim nastupom Udrugu za autizam-Zagreb podržat će gospodin Mladen Grdović i ženski vokalni sastav „Ive“.

Pozvani ste ujedno i na susret upoznavanja i predstavljanja organizatora koncerta, učesnika i uzvanika, koji će se održati 04.09.2015. godine u 17 sati u Hotelu Sport u Ivanić Gradu. Bili bismo počašćeni da svojom nazočnošću podržite ovu humanitarnu akciju.

Detalje o radu naše Udruge možete na našoj web stranici: www.autizam-zagreb.com.

Nadamo se Vašem dolasku na navedena događanja čime biste iskazali podršku radu Udruge za autizam-Zagreb.

Foto: Mladen Grdovic Oficijalna Stranica II

2015-09-01T15:09:31+02:001. Rujan, 2015.|Novosti|