Izazovi zadružnog poduzetništva u poljoprivrednoj proizvodnji

Udruga poslovnih žena zagrebačke županije “Zagrebački prsten” organizira skup pod nazivom IZAZOVI ZADRUŽNOG PODUZETNIŠTVA U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI koji će se održati 26. studenog (srijeda) s početkom u 11:00 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad (Moslavačka 11).Cilj stručnog skupa je upoznati sudionike sa mogućnostima zadružnog povezivanja radi postizanja jače konkurentnosti, kvalitetnije proizvodnje i samozapošljavanja žena.

Izazovi zadružnog poduzetništva

Predsjednica Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo pomoćnica predsjednice Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo Vedrana Stecca, dipl. iur.Ilda Stanojević, dipl. ing. agr.

Uloga županije u razvoju zadružnog poduzetništva
pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije mr. sc. Gordana Županac, dipl. ing.

Zadružno poduzetništvo i mogućnost korištenja europskih fondova
Predstavnik ministarstva poljoprivrede Ana Bratko, dipl. ing. agr.predsjednica Udruge

Primjer dobre prakse
Zadruga „Zagrebački voćar“, Velika Gorica Hrvoje Bunjevac, dipl, ing. agr.Upravitelj Zadruge

Stručni skup organiziran je uz pomoć Zagrebačke županije, a namijenjen je svim zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima, udrugama, općinama i gradovima.Pozivamo Vas da iskažete interes za predstavljanje vaše proizvodnje u dogovoru s organizatorima.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2014-11-24T08:50:48+01:0024. Studeni, 2014.|Najave|