“KAUBOJI” U IVANIĆ-GRADU

Od 26. prosinca je u Ivanić-Gradu hrvatska muška rukometna reprezentacija na pripremama za Europsko prvenstvo, koje će se igrati od 15. do 31. siječnja u Poljskoj.

Prva faza priprema je bila do 30. prosinca, a druga faza traje do odlaska u Poljsku 13. siječnja. Reprezentacija boravi u Hotelu “Sport” i trenira u Dvorani “Žeravinec”.

Grad Ivanić-Grad, te Muški i Ženski rukometni klub “Ivanić” čine sve, da boravak “kauboja” bude praznik za ljubitelje sporta, a posebno lokalne rukometaše i ljubitelje rukometa. Stoga je sa HRS-om za srijedu 6. siječnja od 19 sati u okviru otvorenog treninga reprezentacije dogovoreno druženje rukometaša s mlađim uzrastima Muškog i Ženskog rukometnog kluba Ivanić i građanima u dvorani Žeravinec. Ulaz je besplatan.

Program velikog rukometnog dana 8. siječnja, uoči pripremne utakmice “kauboja” i Slovenije, započinje predigrama između mladih nada ivanićkog ženskog i muškog rukometa već od 15 sati. Utakmica započinje u 19 sati, a ulaznice su rasprodane na blagajni POU Ivanić-Grad 4. siječnja u nekoliko sati. Oni koji ih nemaju, moći će utakmicu gledati na video zidu ispred dvorane Žeravinec, uz kobasice i tople napitke, a poslije utakmice se druženje nastavlja uz tamburaše.

Prema portalu hrs.hr, na drugu fazu priprema za Europsko prvenstvo u Poljskoj izbornik Babić pozvao je slijedeće igrače:

1. Mirko Alilović – MVM Veszprem
2. Ivan Stevanović – PPD Zagreb
3. Filip Ivić – PPD Zagreb
4. Manuel Štrlek – Vive Tauron Kielce
5. Antonio Kovačević – PPD Zagreb
6. Ivan Čupić – Vive Tauron Kielce
7. Zlatko Horvat – PPD Zagreb
8. Ilija Brozović – HSV Hamburg
9. Krešimir Kozina – SG Flensburg-Handewitt
10. Marino Marić – MT Melsungen
11. Marko Kopljar – Barcelona
12. Mario Vuglač – Lekhwiya SC
13. Domagoj Duvnjak – THW Kiel
14. Igor Karačić – Vardar
15. Luka Cindrić – Vardar
16. Domagoj Pavlović – PPD Zagreb
17. Marko Mamić – Dunkerque HB Grand Littoral
18. Ivan Slišković – MVM Veszprem
19. Jakov Gojun – Füchse Berlin
20. Luka Šebetić – PPD Zagreb

2016-01-04T15:26:40+01:004. Siječanj, 2016.|Sport|