KUD “Posavec” Dubrovčak Lijevi i Topolje na Festivalu malina u Skradu

Kulturno umjetničko društvo “Posavec” Dubrovčak Lijevi i Topolje, 04.srpnja ove godine je po prvi puta gostovalo na tradicionalnoj, zabavno-gastronomskoj manifestaciji pod nazivom „ Festival malina“ u Skradu. Skrad (Gorski kotar) je od jutarnjih sati mirisao na maline, a naš KUD se na samoj manifestaciji predstavio s etno-kulturnim te gastronomskim štandom na kojem je predstavio narodno ruho i narodni vez našega sela te domaće proizvode od likera do domaćih kolača.

Na samoj manifestaciju KUD “Posavec” osvojio je 1.mjesto za najljepši i najorgnalniji štand te promociju sela. KUD “Posavec” predstavio se i prigodnim cjelodnevnim programom kojeg je izveo u suradnji sa KUD-om “Vrba” iz Donje Vrbe iz Brodsko-posavske županije.

Nastup KUD-a i posjet Skradu ralaiziran je uz pomoć projekta pod nazivom “Zelena i plava Hrvatska” u kojem naš KUD po prvi puta sudjeluje. Nadamo se da će ovakvih manifestacija biti još kako bi uz pomoć ovakhvih i sličnih promocija našega KUD-a provesti i ostvariti putem ovoga projekta.

2015-07-16T10:54:43+02:0016. Srpanj, 2015.|Kultura|