Limači NK “Naftaš” iz Ivanića na 9. međunarodnom turniru

Na 9.Međunarodnom turniru limača (djeca 2003. i 2004. godište) u Oberammergau u Njemačkoj, nastupili su i limači NK Naftaš iz Ivanić-Grada. Samo za Portal “Volim Ivanić” izvještaj je sastavio Mile Marinčić.

Prvi dan igrali smo skupinu u malom pitomom mjestu koje se zove Bad Kohlgrub.
Naša skupina izgledala je ovako:

FC Ingolstadt 04
SpVgg Unterhaching
BCF Wolfratshausen
NK Naftaš Ivanić-Grad
SV Schwarzhofen
FV 09 Nürtingen

Počeli smo loše, porazom od Wolfartshausena 0:1. Međutim onda smo nanizali redom četiri pobjede. Pao je Nürtingen sa 10:0, pa Unterhaching sa 3:2, zatim Ingolstadt s 1:0 i u konačnici Schwarzhofen 10:0.

Tako kao prvi u skupini, plasirali smo se u završnicu turnira, koja se odigravala sutradan u Oberammergau.

U osmini finala smo pobijedili TSV Murnau sa 2:0. Četvrtfinale nam je donijelo najjaču momčad turnira FC Bayern München. Izgubili smo 3:0. Malo zbog umora, malo respekt prema protivniku. U utakmici razigravanja za 5.-8. mjesta prvo smo poraženi od Waiblingena 2:1, što ne čudi nakon utakmice s Bayernom. Kad su se dečki pribrali, ponovno su bili pravi i u utakmici za 7. mjesto pobijedili Ingolstadt sa 3:2. Osvajač turnira bio je Bayern, koji je u finalu turnira pobijedio Nürnberg sa 5:1.

Od srca se zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u realizaciji ovoga turnira. Marinu Jakopoviću, koji je opremio cijelu momčad i pratitelje, kako bi u istoj opremi izašli na postrojavanje. Gradu Ivanić-Gradu i Elektrocentru Petek na financijskoj potpori. Gospodinu Ivici Duvnjaku i Belju d. d. koji su nam osigurali voće. “Zucker kommt zuletzt” kažu Nijemci, tako i naš Josip Vrbat koji nam je osigurao čokoladice i slatkiše za sva tri dana. Sve što smo mogli napravili smo na nogometnom terenu, a uz to smo i reklamirali kako naš grad, tako i poslovne subjekte koji su nam dali svoje promidžbene materijale. Hvala i svim roditeljima na potpori i razumijevanju, trenerima, fizioterapeutkinji i svima koji su na bilo koji način bili s nama u Njemačkoj.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2014-07-22T16:42:38+02:0015. Srpanj, 2014.|Sport|