Luka Koščević prvak Hrvatske u katama

U subotu 18. travnja, 2015. u Čakovcu je održano prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe dobne skupine (cicibani i ml.kadeti) od 6 do 13 godina.

U prestižnoj kategoriji mlađih kadeta nastupio je i član karate kluba “Kik” Luka Koščević koji je odmjerio snage s dobro poznatim protivnikom, aktualnim prvakom Hrvatske, Mihaelom Ečimovićem. U napetoj atmosferi Luka pobjeđuje rezultatom 4:1 i postaje prvak Hrvatske u svojoj kategoriji.

Borbama do finala s tri pobjede Luka je doslovno pomeo konkurenciju bez izgubljenog boda i potvrdio vrhunsku formu i spremnost za postizanje najvećih rezultata. Uz vrhunske rezultate od prošle godine: 3.mjesto na Prvenstvu Balkana i 3.mjesto na Svjetskom Kupu, titula prvaka Hrvatske mu daje velike izglede za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Indoneziju u studenom ove godine.

Uz veliki uspjeh Luke Košćevića moramo spomenuti Matea Čukelja, Dominika Gecana i Mateja Gorića koji su osvojili 3.mjesto u ekipnom natjecanju. Mateo Čukelju je bio odličan i u pojedinačnoj konkurenciji u kojoj mu je za dlaku izmaklo 3. mjesto.
Ida Matanić i Dorijan Piljek osvojili su plasman od 6 do 8 mjesta.

Spomenimo i dobre izvedbe Cvetko Filipa, Iljkić Lidije, Malvić Antonija i Gusić Tanje.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-04-22T13:06:57+02:0020. Travanj, 2015.|Sport|