Naselje Jadran

Mrlje-Naselje-Jadran
Ponosni smo što Vam možemo predstaviti moderni stambeno-poslovni projekt u Ivanić Gradu – “Naselje Jadran”.

Tako je investitor 2008 godine ponosno najavio novo i moderno naselje.  Naselje Jadran zamišljeno je kao stambeno poslovni projekt u centru Ivanić Grada. Projekt se trebao graditi u dvije faze s četiri zgrade s ukupno 193 stana i 11 poslovnih prostora, spremištima te podzemnom garažom. Budući stanari trebali su uživati u zajedničkoj šetnici, zelenim površinama, sadržajima koje nude mnogobrojni poslovni prostori i miru svog novog doma.

Na žalost od modernog naselja za sada nema ništa osim pustoši, nedovršenih zgrada i potencijalno opasnih građevinskih dizalica koje godinama nitko ne provjerava. Osim potencijalne opasnosti za naše mještane čije se kuće nalaze u blizini, kao u svakoj priči iz Hrvatske tu su oštećeni i prevareni. Da , radi se o  izvođačima i pod izvođačima radova i naravno kupcima stanova.

Osim oštećenih i prevarenih ne zaštićeno gradilište je na žalost  uzelo i jedan mladi život. Radi se o mladiću koji je neovlašteno ušao na gradilište i pao s jedne od zgrada.

Nakon svih ovih godina s pravom se pitamo: kada će se riješiti ova pat pozicija između investitora, izvođača i banaka ? Kada će kupci koji su pošteno platili svoj “stan iz snova” imati priliku uživati u svojoj oazi mira.

Hoće li i kada naselje Jadran biti završeno ?

[nggallery id=3] [learn_more caption=”Postanite urednik rubrike ” Mrlje”” state=”open”] I vi možete biti urednik rubrike “Mrlje”. Ako imate priču, javite nam. Učinite da naš grad postane bolji i ljepši. Postanite suradnik portala. Pišite nam na našu e-mail adresu: [email protected][/learn_more]
2017-05-23T20:38:25+02:004. Kolovoz, 2013.|Mrlje|