Policijsko izvješće ( od 6. do 12 svibnja, 2015.)

Na postajnom području Policijske postaje Ivanić Grad, koja teritorijalno pokriva područje grada Ivanić Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić u proteklom tjednu evidentirano je 6 kaznenih djela koje se progone po službenoj dužnosti, a radi se o kaznenim djelima teške krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđen je počinitelj navedenih 6 kaznenih djela teških krađa, a također je utvrđena osnovana sumnja da je isti počinitelj počinio još 6 kaznenih djela teških krađa iz prethodnih izvještajnih razdoblja, te je protiv istog podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu uz privođenje pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, u proteklom tjednu je evidentirano 5 prometnih nesreća, od čega 3 sa materijalnom štetom i 2 sa ozlijeđenom osobom. Policijski službenici PP Ivanić Grad su u proteklom tjednu evidentirali 48 prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od kojih je 5 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola većom od dozvoljenog.

Također obavještavamo građane o novom radnom vremenu službenika na upravnim poslovima PP Ivanić-Grad. Naime, od 04. svibnja 2015. godine, pa na dalje građani svoje zahtjeve vezano za izradu ili izdavanje bilo kakvih dokumenata mogu rješavati isključivo u vremenu od 08,00 do 15,30 sati.

NAČELNIK
Jure Matijević, mgr. publ. rel.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-06-16T20:26:27+02:0011. Svibanj, 2015.|Novosti|