Policijsko izvješće tjedna ( od 27. travnja do 3. svibnja 2015.)

Na postajnom području Policijske postaje Ivanić Grad, koja teritorijalno pokriva područje grada Ivanić Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić u proteklom tjednu evidentirano je 7 kaznenih djela koje se progone po službenoj dužnosti, a radi se o 3 kaznena djela Teške krađe, 1 kaznenom djelu Krađe i 1 kaznenom djelu Nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, 1 kaznenom djelu Spolni odnošaj bez pristanka i 1 kaznenom djelu Tjelesne ozljede.

Protiv počinitelja kaznenog djela Spolni odnošaj bez pristanka i kaznenog djela Tjelesne ozljede nakon kriminalističkog istraživanja podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, u proteklom tjednu su evidentirane 2 prometne nesreće, od čega 1 sa materijalnom štetom i jedna sa ozlijeđenom osobom. Policijski službenici PP Ivanić Grad su u proteklom tjednu evidentirali 91 prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od kojih su 3 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola većom od dozvoljenog.

Također obavještavamo građane o novom radnom vremenu službenika na upravnim poslovima PP Ivanić-Grad. Naime, od 04. svibnja 2015. godine, pa na dalje građani svoje zahtjeve vezano za izradu ili izdavanje bilo kakvih dokumenata mogu rješavati isključivo u vremenu od 08,00 do 15,30 sati.

Po ovlaštenju pomoćnik načelnika za krim. policiju
Mario Hranitelj

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-05-05T07:51:32+02:005. Svibanj, 2015.|Novosti|