Policijsko izvješće tjedna (od 28. 9. do 4.10. 2015.)

Na postajnom području Policijske postaje Ivanić Grad, koja teritorijalno pokriva područje grada Ivanić Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić u proteklom tjednu evidentirano je 8 kaznenih djela koje se progoni po službenoj dužnosti, a radi se o 1 k.d. Razbojničke krađe, 3 k.d. Teške krađe i 4 k.d. Krađe.

Protiv počinitelja 1 kaznenog djela Razbojnička krađa, 1 kaznenog djela Teške krađe i 1 kaznenog djela Krađe, nakon provedenih kriminalističkih istraživanja podnijete su kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, u proteklom tjednu su evidentirane 3 prometne nesreće i to 2 sa ozlijeđenim osobama te 1 sa materijalnom štetom. Policijski službenici PP Ivanić Grad su u proteklom tjednu evidentirali 54 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od kojih je 8 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola većom od dozvoljenog.

Isto tako PP Ivanić-Grad je u navedenom izvještajnom razdoblju evidentirala i procesuirala 2 optužna prijedloga iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 1 iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te 1 iz Zakona o zaštiti nasilja u obitelji.

Jure Matijević, mgr. publ. rel.
po ovlaštenju načelnika
pomoćnik načelnika za krim. policiju
Mario Hranitelj VR

2015-10-07T10:12:29+02:005. Listopad, 2015.|Novosti|