Povijesna utakmica za RK Ivanić

U subotu, 06.09.2014. u dvorani Žeravinec s početkom u 20:00 sati, rukometni klub Ivanić igra povijesnu utakmicu.
Prošlogodišnji osvajači 1. HRL u svojem premijernom nastupu u Premijer ligi dočekuju ekipu RK Umag. Umag je ekipa koja se od osamostaljenja Hrvatske neprestano vrti između Premijer i 1. hrvatske rukometne lige. Nisu imali značajnijih uspjeha, a i ekipu im je napustilo nekoliko važnih igrača od čega vrijedi izdvojiti odlazak našeg sugrađana Ante Gadže u redove Nexea. S druge strane Umag se pojačao s nekoliko odličnih igrača od kojih izdvajamo Adama Seferovića, ponajboljeg igrača Gorice, Ivana Severa koji se vraća u Umag iz francuske 2. lige, te dvije posudbe iz Lovćena.

U redovima Ivanića od ove godine se također puno promijenilo. Odlazak Matea Lukačeca u ekipu Prvog plinarskog društva (bivši Zagreb CO) zasigurno će ostaviti traga na igru Ivanića. Međutim, dovedena su i pojačanja pa ćemo tako od ove godine u redovima Ivanića gledati dva povratnikau klub – Ivana Zvonimira Kljaka i Filipa Vučelića.

Ne moramo niti napominjati kako je dvorana Žeravinec bila teško osvojiva utvrda mnogim ekipama pa tako i Dubravi u četvrtfinalu Hrvatskog kupa od koje je Ivanić poražen samo s jednim golom razlike. Također ne moramo ni spominjati koliko važnu ulogu za ovaj klub imaju i navijači! Vrlo važnu ulogu navijači će imati i ove subote kada dolazi Umag.

Nadamo se da ćete doći u što većem broju i da ćete glasnim i žestokim navijanjem podržati ovu povijesnu utakmicu našeg rukometnog kluba te da ćemo na kraju utakmice svi zajedno proslaviti prvu pobjedu u Premijer ligi!

Vidimo se na tribinama!

/Ivor Štefanović/

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2017-05-23T20:36:04+02:005. Rujan, 2014.|Najave, Sport|