Povodom Međunarodnog dana starijih osoba podijeljeni prigodni paketi

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, na području grada Ivanić-Grada podijeljeni su “slatki” paketi našim sugrađanima starijim od 90 godina. Paketi su podijeljeni u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad, a pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada. Za 59 paketa iz gradskih sredstava izdvojeno je nešto više od 8200,00 kuna.

Osim mladima, ova Gradska uprava veliku pažnju poklanja i građanima starije životne dobi kako bi im tako zahvalila na svemu što su tijekom svog života i rada dali našoj zajednici, gradu i mjestu u kojem žive

rekao je zamjenik gradonačelnika g. Željko Posilović te se zahvalio svim volonterima Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad koji se svake godine uključuju u ovu i slične akcije.

Osim podjele paketa povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, GDCK Ivanić-Grad 365 dana u godini brine se o starijim osobama i osobama u socijalnoj potrebi s područja grada Ivanića te susjednih općina Križ i Kloštar

rekao nam je Stjepan Fabijanić iz GDCK te napomenuo kako je na području susjednih općina Kloštar Ivanić i Križ danas podijeljeno ukupno 44 prigodna paketa osobama starijim od 90 godina.

Zoran Ožetski

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-10-01T17:31:47+02:001. Listopad, 2015.|Novosti|