Proglašeni najbolji sportaši županije u 2013.

Giovanni Cernogoraz, član velikogoričkoga Streljačkog društva „Gord” i europski prvak u streljaštvu u disciplini trap te treći na svjetskom prvenstvu najbolji je sportaš, a Ana Lenard, članica Karate kluba Samobor i prvakinja Europe u ekipnoj te Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji, najbolja je sportašica Zagrebačke županije u 2013. godini. Proglašenje najboljih, u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, održano je u Dugom Selu.

Najboljom ženskom ekipom proglašene su rukometašice Samobora, osvajačice trećeg mjesta u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi i sudionice finala EHF Challenge kupa, dok su priznanje za najbolju mušku ekipu primili kuglači Zaprešića, prvaci države i osvajači hrvatskoga kupa.

Najboljom mladom sportašicom proglašena je Natalija Lovrić, članica Taekwando kluba „Velika Gorica“, prvakinja Hrvatske i drugoplasirana na prvenstvu Europe u konkurenciji mlađih kadetkinja, a najboljim mladim sportašom Jakov Bunjevac, član Karate kluba „Mladost” iz Ivanić-Grada, drugoplasirani na Svjetskom i Europskom prvenstvu te prvak Balkana.

Cijeli članak: www.zagrebacka-zupanija.hr

2014-03-13T13:34:15+01:0013. Ožujak, 2014.|Sport, Vijesti iz županije|