Seniorke OK Ivanić- Grada osvojile 2. mjesto u 3. MŽOLC-jug

U ponedjeljak 27.4.2015. seniorke OK Ivanić- Grad odigrale su posljednju utakmicu 3. Međužupanijske odbojkaške lige Centar-jug protiv OK Ogulin na domaćem terenu. Budući da su i OK Ogulin i OK Ivanić-Grad imali do tada isti broj bodova, utakmica je bila presudna za osvajanje 2. mjesta u Ligi. Nakon dva sata kvalitetne i napete igre, djevojke OK Ivanić- Grada ostvarile su pobjedu 3:2 u setovima i zauzele 2. mjesto od ukupno 9 ekipa . Uzevši u obzir da je ekipa OK Ivanić Grad jedna od najmlađih i najneiskusnijih ekipa u Ligi i da je na početku sezone realan cilj bilo 5. mjesto iznimno smo ponosni na njihov rezultat, a možemo reći da su bile i veliko iznenađenje za sve svoje protivnike.

Utakmicu su pratili i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza, gospodin Zdeslav Barač, te gospodin Željko Jurčević, predsjednik Odbojkaškog saveza Sisačko-Moslavačke županije i povjerenik natjecanja. Obojica su ostali iznenađeni kvalitetom igre i tehničkom potkovanošću naših odbojkašica s obzirom na godine te su s velikom napetošću pratili utakmicu.

Čestitamo seniorkama OK Ivanić – Grad te njihovom treneru Branimiru Andrušiću na ostvarenom rezultatu. No, sezona za OK Ivanić- Grad još nije završila. Očekuje nas tradicionalni turnir povodom dana grada „Lipanj u Ivaniću“ , početak Pripremne lige za najmlađe i mlađe kadetkinje te Državno kadetsko prvenstvo u Rovinju.

Ana Liška

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-04-30T15:46:17+02:0030. Travanj, 2015.|Sport|