Rezultati 44. Memorijala Stjepan Grgac

Pobjednik 44. Memorijala Stjepan Grgac u najjačoj (seniorskoj) kategoriji je Matej Marin iz ekipe Gourmetfein-Simplon Wels. Matej je stazu dugačku 139 kilometara završio za nešto više od 3 sata i 10 minuta vozeći prosječnom brzinom od 43,8 kilometara na sat. Zanimljivo je da je Matej već pobijedio na Memorijalu kao član Perutnine iz Ptuja 2002. i 2003. godine.

U kategoriji juniora slavio je Dušan Kalaba iz biciklističkog kluba Partizan, u kadetima je pobijedio Filip Kvasina iz Perfe, a u najmlađoj kategoriji najbolji je bio Zvonimir Zadro iz biciklističkog kluba Sokol (Vinkovci).

Veterani su vozili na stazi dugoj 36 kilometara i najbolji je bio Vladimir Fumić iz biciklističkog kluba Dinamo. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Antonela Ferenčić iz ekipe Meridiana Kamen Teama.

Od naših vozača najveći uspjeh je postigao Matija Zubatović desetim mjestom u konkurenciji kadeta osvojivši pritom i nove bodove za Kup. Njegov brat Nikola Zubatović završio je utrku ali izvan bodova. U juniorskoj kategoriji nastupio je Dario Dovranić te se plasirao na odlično 13. mjesto. Ovo je ujedno bila i prva utrka za naše mlade vozače Martina Leškovića i Matea Botinčana koji su bili presretni kada su ugledali ciljnu crtu. Klara Rodeš i Juraj Rodeš su također nastupili ali bez značajnijeg uspjeha. Treba naglasiti da su Mateo i Klara bili među najmlađim sudionicima utrke te da njihovo vrijeme tek dolazi, a uz puno treninga niti uspjeh neće izostati.

/Izvor: BK Ivanić/

Službeni rezultati 44. Memorijala Stjepan Grgac (PDF)

FOTO GALERIJA (70 fotografija)

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2017-05-23T20:36:13+02:0025. Kolovoz, 2014.|Sport|