19. Memorijalni Karate Cup Zagreb

U subotu je u organizaciji karate kluba Stijena održan 19. Memorijalni Karate Cup Zagreb. Nastupilo je 435 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.

Od boraca Karate klub KIK, 1. mjesto osvojili su Luka Koščević u kategoriji juniori kate i Maja Paula Kuntić kod učenica koja je tome dodala i 3. mjesto među mlađim učenicama.
S dvije bronce iz Zagreba se vraća Magdalena Blažak i to iz kategorija mlađe učenice te učenice kate. U završnici kategorija učenika i mlađih kadeta- borbe, u oba navrata u finalu sastali su se predstavnici karate kluba KIK Matej Gorić i Mateo Čukelj. U kategoriji učenika, zlato osvaja Matej Gorić dok je u starijoj kategoriji mlađih kadeta 1.mjesto pripalo Mateu Čukelju. 2.mjesto u najstarijoj kategoriji mlađih kadeta zauzeo je i Filip Cvetko.

Karatisti Mladost u Zagrebu su nastupili u najmlađem sastavu, te su boje kluba predstavljali žuti pojasevi, odnosno djevojčice i dječaci od 7 do 10 godina u katama i osvojili dvije medalje. Nina Cvijanović osvojila je 2. mjesto u kategoriji mlađih učenica B, kate, a Nika Špoljarić 3. mjesto u kategoriji cicibanke kate.

2018-05-15T06:47:56+02:0015. Svibanj, 2018.|Sport|