Pozivamo vas na dvije zanimljive radionice

Dvije besplatne radionice za pomoć roditeljima u suočavanju sa stresom i osmišljavanju kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena s djecom održat će se u Pučkom otvorenom učilištu u Ivanić-Gradu u srijedu 18. travnja od 16 do 18,30 sati.

Radionice financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a vode stručnjakinje Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce iz Zagreba diplomirana psihologinja i socijalna radnica Maria Tomić Preiner i dipl. socijalna radnica Barbara Sajko.

Nakon što završite obveze na poslu, čekaju kućanski poslovi, a dijete pita „Hoćemo li se igrati?“. Na radionici pod naslovom „Kako se uz igru odmoriti?“ u srijedu 18. travnja od 16 sati u trajanju 60 minuta možete naučiti igre kojima ćete stvoriti ugodan obiteljski ugođaj, pružajući djeci zabavu, a sebi odmor, te naučiti pričati priče koje razvijaju dječju kreativnosti i postaju alternativa crtićima.
Druga radionica „Kako se suočiti sa svojim stresom i stresom djeteta“ održat će se u srijedu 18. travnja u 17 sati u trajanju od 90 minuta također u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad.
Na ovoj radionici roditelji mogu osvijestiti znakove stresa kod sebe i djeteta, naučiti osobitosti dječje reakcije na stresne situacije, usvojiti vještine konstruktivnog suočavanja sa stresom i naučiti kako pomoći djetetu u proradi stresnih situacija.

Sudjelovanje se potvrđuje elektronskom poštom na adresu Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce [email protected]
ili na broj 092 171 01 40.

2018-04-17T16:55:45+02:0017. Travanj, 2018.|Najave|