Ana Gašparović gošća je nove emisije “Gradska skica”

Od 30. rujna 2022.g. do 02. listopada 2022.g. ivanićgradska Bučijada postaje punoljetna; osamnaesta je po redu i prva koju organizira gošća nove emisije Gradska skica portala Volim Ivanić Ana Gašparović, direktorica Turističke zajednice grada Ivanić-Grada, u suradnji s uigranim entuzijastima našega grada.

Buča je u svakodnevnom prehrambenom lancu dobila svoje mjesto na trpezama onih kojima je zdrava prehrana dio osobnosti. Ove se godine očekuje sličan broj izlagača kao i prošle.

Gosti našega grada stižu ili popularnim vlakom Bučkom ili automobilima za koje je, ove godine, osigurano više parkirališnih mjesta.
Jedna od novosti je izložba na otvorenom prostoru, na gradskoj šetnici uz Lonju, koja fotografijama Zorana Ožetskog priča priču o Čudesnoj šumi Žutici.
Osim bučinih i inih raznovrsnih delicija, štandova s pićima i hranom, nastupit će i domaći i gostujući glazbenici i folkloraši tijekom dana a za večernji glazbeni ugođaj pobrinut će se grupa Detour, Gibonni te Renata Sabljak i Đani Stipanićev.

Emisiju možete pogledati od sutra, 28. rujna na portalu Volim Ivanić.

Pratite nas na društvenim mrežama, portalu Volim Ivanić. Youtube-u, facebooku.

2022-09-27T16:37:06+02:0027. Rujan, 2022.|Najave|