Besplatne radionice “Sprijateljimo se s prirodom” za školarce – osvojite ruksak za avanture u prirodi!

Svjež zrak, šuštanje lišća pod nogama, i uzbuđenje učenja o prirodi – sve to možete doživjeti sudjelujući na radionicama projekta “Sprijateljimo se s prirodom”. Ne samo da ćete steći nove informacije i vještine, već ćete dobiti i ruksak savršen za sve buduće izlete u prirodu!

Radionice su prilagođene školskoj djeci i sasvim su besplatne. Sljedeća radionica, “Čudnovati dabar”, održat će se u subotu, 11. studenog od 10 do 13 sati u Planinarskoj kući u Graberskom brdu. Prijaviti se možete putem online prijavnice dostupne na internetu.

No, to nije sve – studeni je pun radioničkih avantura! Nedjelja, 19.11., donosi radionicu “Biljke i životinje u šumi Marči” od 10 do 13 sati, dok će u subotu, 25.11., isto u vremenu od 10 do 13 sati, biti organizirana radionica “Stabla kroz prošlost”.

Projekt “Sprijateljimo se s prirodom” ima za cilj edukaciju djece o važnosti zaštite okoliša, obrazovanje o šumskim područjima, promicanje aktivnosti u prirodi i podizanje svijesti o bogatstvu zavičajne prirodne baštine. Ne propustite priliku da vaši školarci postanu dijelom ove zelene inicijative!

2023-11-09T12:43:39+01:009. Studeni, 2023.|Najave, Novosti|