Boćanje stiže u središte Ivanić-Grada: Otvorena renovirana boćarska staza

Na inicijativu boćarske sekcije HVIDRE-e Ivanić-Grad, u suradnji i uz pomoć grada Ivanić-Grada, uspješan projekt došao je do kraja.

Uređene su dvije staze gradskog boćališta na sportskom parku Zelenjak i upravo ovim turnirom otvaramo ovu novu sportsku atrakciju. Danas će, u sklopu manifestacije Petrovo u Ivanić-Gradu i 10. Fišijade, nastupiti 8 ekipa iz cijele Hrvatske. Očekujemo fer borbu, vrlo temperamentnu, u natjecateljskom duhu. Siguran sam da će turnir u boćanju, kao i Fišijada, postati tradicija – rekao nam je Goran Cerovečki, predsjednik HVIDRA-e Ivanić-Grad.

Grad Ivanić-Grad sada može s ponosom predstaviti svoje obnovljeno boćalište koje će služiti kao nova sportska atrakcija za građane. Zahvaljujući inicijativi boćarske sekcije HVIDRa-e Ivanić-Grad i suradnji s gradom, ovaj projekt je uspješno realiziran. Dvije staze boćališta na sportskom parku Zelenjak su obnovljene i spremne za natjecanja. – izjavio je zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

Svečano otvaranje novog boćališta održalo se jučer. 24. lipnja u sklopu Petrova u Ivanić-Gradu i 10. Fišijade, događaja koji privlači pažnju ljubitelja tradicionalne kuhinje i sportskih natjecanja. Turnir u boćanju okuplja osam ekipa iz različitih dijelova Hrvatske, koje će se boriti za pobjedu. Očekuje se da će natjecanje biti izuzetno zanimljivo i uzbudljivo, s fer i sportskim duhom koji krase boćanje kao sport.

Goran Cerovečki, predsjednik HVIDRA-e Ivanić-Grad, izrazio je svoje uvjerenje da će turnir u boćanju i Fišijada postati tradicija u gradu. Ova sportska manifestacija donosi zajedništvo, natjecateljski duh i uživanje u tradicionalnim jelima, stvarajući nezaboravne trenutke za sve sudionike i posjetitelje.

Obnovljeno boćalište predstavlja veliki korak naprijed za sportsku infrastrukturu grada Ivanić-Grada. Građani će sada imati priliku uživati u boćanju na modernim stazama koje su osmišljene kako bi pružile najbolje moguće iskustvo igračima i gledateljima. Nadamo se da će ovo novo boćalište postati središnje mjesto okupljanja boćarskih entuzijasta i doprinijeti razvoju sportske kulture u Ivanić-Gradu.

Grad Ivanić-Grad s ponosom pozdravlja otvaranje obnovljenog boćališta i veseli se budućim natjecanjima i događanjima koja će se održavati na ovom prekrasnom sportskom objektu.

2023-06-25T16:00:28+02:0025. Lipanj, 2023.|Novosti|