“Djeca za djecu” u Ivanić Gradu: Prikupljanje igračaka za potrebite

S velikim zadovoljstvom najavljujemo i ove godine održavanje humanitarne akcije “Djeca za djecu”, koja ima za cilj pružiti pomoć djeci koja nemaju osnovne životne uvjete. Ova akcija podsjeća nas da za mnoge mališane u našoj zajednici, želje za blagdanima poput Svetog Nikole i Božića nisu usmjerene ka skupocjenim igračkama, već ka onim osnovnim stvarima koje većina nas smatra samorazumljivima: obitelji, veselju, druženju i malim znakovima pažnje.

U duhu blagdana i zajedništva, pozivamo sve sugrađane da se uključe u ovu plemenitu akciju doniranjem igračaka, knjiga ili slikovnica koje više ne koriste. Mnoge od ovih predmeta, koji su možda zaboravljeni u kutovima naših domova, mogu unijeti radost u živote djece koja ih željno iščekuju.

Prikupljanje igračaka održat će se u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić Grad, 2. prosinca 2023., od 8:00 do 11:00 sati. Oni koji nisu u mogućnosti doći u navedeno vrijeme, mogu se javiti na broj telefona 095 899 10 14 radi dogovora o preuzimanju donacija.

Vašim sudjelovanjem, ne samo da ćete razveseliti mnogo djece, već ćete i doprinijeti jačanju zajedništva i humanosti u našoj zajednici. Budimo zajedno primjer dobrote i solidarnosti ovog blagdanskog razdoblja!

O.Z

2023-11-27T15:53:23+01:0027. Studeni, 2023.|Novosti|