DPP Ivanić-Grad kupio je udruzi Beata edukativni materijal za terapijski rad s djecom

Osim što su prijatelji prirode, članovi DPP-a Ivanić-Grad prijatelji su i inicijativama koje rade sa djecom kojoj je potrebna veća podrška u odrastanju. Stoga su članovi DPP-a na svojoj redovnoj godišnjoj skupštini udruge sakupljali novčane priloge kako bi novčanom donacijom od gotovo 2.000,00 kuna unaprijedili kvalitetu terapijskog rada s djecom u udruzi Beata.

Ova hvalevrijedna donacija DPP-a Ivanić-Grad od velikog je značaja za rad udruge Beata budući je od sakupljenih sredstava udruzi kupljen najkvalitetniji edukativni materijal iz programa rane edukacije za terapijski rad sa djecom, a koji sadrži dvije mape znanja – matematičku i literarnu, te tri seta Hiper edukacijskih kartica: Hiper 1, Hiper 2 i Hiper Aktivnosti.

Udruga Beata zahvalila se predstavnicima DPP-a na ovoj donaciji koja je od velikog značaja za njihov rad jer će povećati učinkovitost terapijskog rada s djecom. Predstavnici udruga izrazili su zadovoljstvo zbog pozitivnog primjera dobre prakse u lokalnoj sredini u smislu međusobne podrške i suradnje.

2020-02-05T08:05:13+00:005. Veljača, 2020.|Novosti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.