Dvostruki Uspjeh za Karatiste Mladosti: Dominacija na Domovinskom i Međunarodnom Terenu

Prošle subote, karatisti Mladosti ponovno su se dokazali kao snaga s kojom treba računati, osvojivši medalje na dva istovremena turnira. Mlade nade kluba su se otisnule na 18. Karlovac Open 2023 gdje su odmjerile snage s 580 natjecatelja iz pet država. U sportskoj dvorani Mladost, karatisti su pokazali nevjerojatnu tehničku vještinu, koncentraciju i odvažnost.

Lea Radošević, Jana Haman i Tomislav Kuliš uzele su srebrne medalje u svojim kategorijama kate, dok su Eva Emili Čičak i sama Lea osvojile bronce. Klara Huzanić, Eva Kupinić i Borna Berlan, iako ovaj put bez medalja, prikazali su jasnu sliku predanosti i kontinuiranog napretka.

Iskusni Borci Osvojili Maribor Open
Dok su se mlade nade nadmetale na domaćem terenu, iskusniji članovi Mladosti odvažno su stupili na tatami 13. Maribor Open u Sloveniji. S preko 500 natjecatelja iz šest država, turnir je bio prava prilika za Mladost da pokaže svoju snagu i tehničku preciznost.

Mia Zetica i Ivan Huzanić istaknuli su se srebrnim medaljama u svojim kategorijama, dok su Matej Suhina i Antun Vujević okitili se broncom. Svaki udarac, svaki stav i svaka obrana bili su odraz ne samo individualnog majstorstva, već i kolektivne sinergije koja definira tim.

ONE TEAM ONE DREAM – Više od Slogana
Ovaj dvostruki uspjeh još je jedan podsjetnik na nevjerojatan talent, posvećenost i timski duh koji odlikuje karatiste Mladosti. Njihov slogan “ONE TEAM ONE DREAM” više je od pukih riječi – to je živi testament zajedničke vizije i neumorne ambicije koja pokreće svakog člana.

S oba tima koji se vraćaju kući s medaljama visoko podignutim oko vrata, jasno je da karatisti Mladosti nisu samo ovdje da se natječu – oni su ovdje da dominiraju, inspiriraju i postavljaju novi standard izvrsnosti u svijetu karatea. Njihov slijedeći pohod? Ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno – budućnost izgleda blistavo za ovaj nezaustavljivi tim.

2023-10-16T08:07:04+02:0016. Listopad, 2023.|Sport|