Festival igračaka spreman za sve vremenske uvjete

Kako loša vremenska prognoza ne bi pokvarila 6. Festival igračaka koji se događa od 11. i 12. svibnja 2019. u Ivanić Gradu, sva festivalska događanja na otvorenom preseljena su na rezervne lokacije, u prostor Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad i sportsku dvoranu Srednje škole Ivan Švear. Nastup dječjih zborova i koncert Mije Dimšić umjesto na otvorenom održat će se u dvorani Pučkog učilišta.

Prema programu izložbe Štrumpfova, Transformera i starih igračaka bit će postavljene u atriju lječilišta Naftalan.Svi punktovi igre i zabave bit će povezane vlakićem BUBI, koji će kontinuirano prometovati svim festivalskim lokacijama.

Za one koji na Festival igračaka dolaze vlakom Hrvatske željeznice daju 40% popusta na povratna putovanja. Prilikom kupnje vozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu Festivala igračaka. Vozni red vlakova dostupan je na www.hzpp.hr. Također, u nedjelju vozi i poseban festivalski vlak koji kreće s Glavnog kolodvora u Zagrebu u 8.40 sati. Povratak iz Ivanić Grada je u 17.00 sati. Cijena povratne karte za odrasle je 40 kuna, a za djecu od 6 do 12 godina 20 kuna.

Kroz dva festivalska dana klinci će moći uživati u carstvu igračaka i zabavnih i edukativnih igara.Osim za djecu, osmišljen je i program za njihove roditelje čije će sudjelovanje u igrama biti i nagrađeno.

Festival igračaka organiziraju udruge Tetragon, Tvornica smijeha i Turistička zajednica Ivanić Grad, pod pokroviteljstvom Ivanić – Grada.Pratite nas na: www.facebook.com/festivaligracaka/

Za više informacija, obratite se:
Dino Bošnjaković, programski direktor Festivala igračaka 091 583 9485;
Jadranko Pongrac, kreativni direktor Festivala igračaka 091 280 0331

2019-05-10T09:08:31+00:0010. Svibanj, 2019.|Najave, Novosti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.