Gradonačelnik primio brončanu kadetkinju Ivu Popović Gecan

Među osvajačima ekipne brončane medalje u kadetskoj konkurenciji na nedavnom Europskom prvenstvu u gađanju samostrelom field je i članica Streljačkog društva Ivanić Iva Popović Gecan iz Soboćana. Tim povodom je nju, trenera Željka Duha i predsjednika SD Ivanić Ivana Jankovića u srijedu 11. srpnja primio gradonačelnik Javor Bojan Leš, izvještava Obiteljski radio Ivanić.

Na 13. europskom prvenstvu u gađanju field samostrelom u Estoniji od 28. lipnja do 3. srpnja hrvatska je reprezentacija sudjelovala sa 13 strijelaca, koji su osvojili ukupno 10 medalja, od kojih pet zlatnih, tri srebrne i dvije brončane. Hrvatska je imala najviše zlatnih medalja na ovom EP-u, čak 5, a njihovi vječiti rivali Francuzi 3, Rusi 2, Česi i Mađari po jednu.

Kadetska reprezentativna ekipa je osvojila brončanu medalju u sastavu Oliver Mofardin, Karla Bartolović i Iva Popović Gecan.

Srednjoškolki Ivi Popović Gecan, njenom treneru bivšem viceprvaku svijeta u samostrelu field Željku Duhu i predsjedniku Streljačkog društva Ivanić Ivanu Jankoviću na europskoj medalji je čestitao gradonačelnik Javor Bojan Leš, te im obećao daljnju pomoć (nakon lanjskoga otvorenja streljane) u nastojanju za povratak ivanićkoga streljaštva na vrhunske rezultate iz razdoblja od sedamdesetih do kraja devedesetih godina.

Izvor: Obiteljski radio Ivanić

2018-07-12T19:15:54+02:0012. Srpanj, 2018.|Sport|