Gradska skica – Ana Gašparović

06. – 08.10.23. Ivanić-Grad postaje otvoreni grad za sve posjetitelje koji su u potrazi za ovom turističkom, zabavnom, edukativnom, zdravstvenom i gastronomskom manifestacijom.
U novoj epizodi emisije Gradska skica portala Volim Ivanić gostuje direktorica Turističke zajednice Ivanić-Grad Ana Gašparović.

Kada se jedno ovakvo, proslavljeno i tradicionalno, događanje uredno održava svakog prvog vikenda u listopadu, znak je rada silne i sposobne ekipe koja je pripreme odradila od samoga početka nove godine, a onda u ljetnom razdoblju finiširala, kako biste uživali na najvećem sajmu bučinih proizvoda: od ulja do grickalica, kolača i hrane, juha, pive pa do svih onih ribljih delicija ili brze hrane.

A tu ćete sresti i poznate chiefove Melkiora Bašića i Damira Tomljenovića sa specijalitetima od buče, Korneliju Benyovsky Šoštarić, Idu Prester te kumu Bučijade Paolu Novinu.
Nastupi domaćih glazbenika i KUD-ova predgrupe su večernjim poslasticama od Silentea, 4 tenora, Singrlica, Halida Bešlića pa do Maje Šuput.
Dolazak u Ivani-Grad vlakom Bučkom ili automobilima za koja su rezervirana parkirališta koja se ne naplaćuju.
Program 19. Bučijade popratite na stranicama TZ Ivanić-Grad.

2023-10-05T07:18:17+02:004. Listopad, 2023.|Najave|