Gradska skica – Ankica Bešter, direktorica TZIG

Dugo toplo turističko ljeto je za nama; oživljeno na Zelenjaku nudilo je raznovrsnost kulturnih programa od večeri popularnog jazza i disco Lonje, filmova, kazališnih predstave za djecu i za odrasle na otvorenom tzv. „suhom bazenu“, do radionica i osvježavajućih druženja na otvorenom prostoru koji je mamio Ivanićane i dobronamjernike, ali i komarce – jer samo je tako moglo biti sve u skladu s propisanim pravilima zaštite od potencijalnih covid-patnji.

Ankica Bešter, direktorica turističke zajednice Ivanić-Grada, gostovala je u novoj emisiji Gradska skica portala Volim Ivanić: protrčali smo pripremama najvažnijeg jesenskog događaja – čuvenom Bučijadom /01. do 03.10.21./ u našem gradu koja 17. puta vabi i izlagače, OPG-eovce, vinare, degustatore, sve moguće radoznalce, kao i sve one kojima je zdrav život čista doza razigranosti plemenite i berićetne jesene okupane bučinim delicijama.

Tu je i 7. Festival igračaka na Zelenjaku za svu djecu i njihove najdraže pratitelje.
Nastupi KUD-ova ulicama grada, koncerata na pozornicama, grupa i pjevača, Petra Graše, Đani Stipaničeva i Renate Sabljak dat će vam štih privlačnosti i same manifestacije ali i dobrodošlice ovoga grada koji slavi prvih sto i pedeset godina otkad je dobio status grada.

Novu emisiju Gradska skica pogledajte sutra, 22. rujna na portalu Volim Ivanić.

Jadranko Bitenc

2021-09-22T14:03:07+02:0022. Rujan, 2021.|Gradska skica|