Gradska skica – direktor Ivaplina Dario Ferenčaba

Sve ono što građane Ivanić-Grada zanima o dugogodišnjim dubiozama i pričama oko Ivaplina, predstečaju, stečaju, nabavi plina, preseljenju uprave i skladišta pa do pojave novih opskrbljivača, /istinski put pojeftinjenja ili samo obmana!?/, saznat će iz prve ruke u novoj emisiji Gradska skica u kojoj o svim zanimljivim temama oko uporabe plina govori direktor Ivaplina Dario Ferenčaba.

Tu je i odgovor na pitanje gledatelja o redovnoj zamjeni plinomjera i ispitivanju ispravnosti u suradnji s policijskom upravom, dimnjačarima, svima u ovom plinskom lancu kako bi taj ekonomski najisplativiji energent bio i siguran za sve građane.

U našem kraju je plin postao osnovni energent za grijanje stanova, obiteljskih kuća, ureda, bolnica, škola i drugih javnih i poslovnih objekata, kao i malog i srednjeg obrta, posebno otkad je proširena uporaba UNP P/B u spremnicima. Opskrba drugim energentima samo je dopuna opskrbi plinom.

U sljedećoj emisiji Gradska skica gostuje direktor Komunalnog Centra Ivanić-Grad Mario Mikulić pa mu možete uputiti pitanje iz njegove djelatnosti.

Pratite nas na društvenim mrežama, portalu Volim Ivanić i 01 portalu.

Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Kamera i montaža: Zoran Ožetski
Proizvodnja: Portal Volim Ivanić 2019.

2019-10-29T09:45:16+01:0029. Listopad, 2019.|Gradska skica|