Gradska skica – Dubravko Pavković Udruga Mali princ

Gost nove emisije Gradska skica portala Volim Ivanić je Dubravko Pavković, predsjednik udruge roditelja djece i odraslih s invaliditetom Mali princ iz Ivanić-Grada.

Sam naziv udruge potiče od znamenite alegorijske pripovijesti Mali princ Anatoinea de Saint-Exuperyja koja govori o ljubavi, odgovornosti, žrtvi, radosti, životu.

Udruga je postigla vidljivost aktivnostima i u samom gradu i okolici: uključuje stopedesetak članova i kroz edukativne radionice, financirane od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, senzibiliziraju roditelje za poticanje socijalnog uključivanja djece s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovna odjeljenja.

Gospodin Pavković u ovoj emisiji govori o suradnji s gradom Ivanić-Gradom, kao i općinama Križ i Kloštar Ivanić, o novom prostoru, dolascima liječnika, logopeda, o malim i velikim sportašima, likovnim radionicama, izložbama članova, kao i o novim projektima preko EU fondova.

Pratite nas na društvenim mrežama, Youtube-u, Facebooku, portalu Volim Ivanić, 01 portalu.

Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Kamera i montaža: Zoran Ožetski
Portal Volim Ivanić 2020.

2020-03-18T09:56:32+00:0017. Ožujak, 2020.|Gradska skica|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.