Gradska skica – Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić-Grada

U novoj emisiji Gradska skica portala Volim Ivanić gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš optimistično govori o radovima na gradskoj vodovodnoj mreži, planiranom početku radova na gradskoj kanalizaciji kao i otvaranju reciklažnog dvorišta u Tarnom te poduzetničkog inkubatora a sve u povodu Dana grada koji će ove 2020.godine biti više u znaku otvaranja uspješno provedenih projekata a bez zabavnih programa i okupljanja na otvorenom jer još uvijek je na snazi odluka Stožera civilne zaštite o socijalnoj razdaljini.

Malo je popustila i klaustrofobija Covidom-19, jer smo bili savjesni: u Ivanić-Gradu zabilježen je tek jedan slučaj, pa su građani prodisali u korištenju sportskog parka Zelenjak, biciklističkih vožnji kroz šumu Žuticu a i pred Domom zdravlja traži se mjesto više na parkingu.

Od ponedjeljka 11. svibnja devedesetoro djece će ponovno u gradske vrtiće.

Kao da se život pomalo vraća u normalu, uz sav potrebni oprez, uživajte u proljetnim radostima u našem gradu, pratite nas na društvenim mrežama, portalu Volim Ivanić i 01portalu.

Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Kamera i montaža: Zoran Ožetski
Portal Volim Ivanić 2020.

2020-05-05T19:12:07+00:005. Svibanj, 2020.|Gradska skica|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.