Gradska skica – Josipa Ilić prof.

Ravnateljica srednje škole Ivan Švear Ivanić-Grad Josipa Ilić gošća je nove emisije Gradska skica portala Volim Ivanić.

Pedagoško i nastavničko /odgojno-obrazovno/ zanimanje dobilo je u Josipi Ilić nastavljača obiteljske tradicije.

Uz čestitke za izbor na čelno mjesto škole, čestitali smo i 17.11. Međunarodni dan srednjoškolaca koji se obilježava u spomen na praške studente i srednjoškolce, koji su zbog mirnog prosvjeda protiv nacističke okupacije zemlje, strijeljani bez suđenja 1939.g.

„Srednja škola Ivan Švear Ivanić Grad najveća je polivalentna srednja škola u Zagrebačkoj županiji. Polazi ju nešto više od 800 učenika u 40 razrednih odjela, te 12 različitih usmjerenja; opća gimnazija, strukovna četverogodišnja (ekonomist, komercijalist, tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom, naftno-rudarski tehničar), trogodišnja usmjerenja (prodavač, frizer, elektromonter, elektromehaničar, industrijski mehaničar) i program pomoćnih zanimanja – TES (pomoćni bravar, pomoćni administrator). Učenici mogu program opće gimnazije upisati u matičnoj školi u Ivanić-Gradu i u izdvojenoj lokaciji u Križu.“

Zadovoljstvo uspješnošću učenika na maturi i upisima na željene fakultete, sportskim rezultatima na županijskim i državnim natjecanjima /posebno treba istaknuti generaciju rukometašica koja je nastupile na svjetskom prvenstvu srednjih škola u Qatar-u 2018./, kao i na natjecanjima gdje su se iskazali znanjem i vještinama, volontiranjima, ova škola je primjer kako se učenici i u manjim mjestima, uz kvalitetan nastavnički kadar, mogu izvrsno pripremiti za studij i tržište rada.

Pratite nas na društvenim mrežama, portalu Volim Ivanić, facebook-u, YouTube-u.

2021-11-18T07:32:16+01:0017. Studeni, 2021.|Gradska skica|