Gradska skica – Senka Kušar Bisić

U prvoj emisiji serijala „Gradske skice“ gostuje Senka Kušar Bisić, ravnateljica Gradske knjižnice Ivanić-Grad.

Zasjalo je novo svjetlo u našoj najstarijom kulturnoj ustanovi – Gradskoj knjižnici zahvaljujući i potrebama grada ali i sluhu, jer sve to je ipak trebalo isfinancirati /a to saznajemo u ovom prilogu/, gradske uprave kao i Ministarstva kulture Hrvatske.

U novom, proširenom prostoru olakšan je pristup svim knjigama, odjednom je knjižnica prodisala na zadovoljstvo korisnika ali i samih zaposlenika, kao i svih onih koji su to oduvijek sanjali, i radili, da Gradska knjižnica dobije svoju prozračnost za aktivnosti koje tu pripadaju: od dječjeg, odraslog odjela do studijskih prostora stvorenih za tihi rad.

Mjesec knjige počinje upravo danas a u prilogu već imate poziv za četvrtak, 17.10.19. u 19 sati kada u Gradskoj knjižnici gostuje poznati glazbenik Zoran Predin i predstavlja svoju knjigu „Glavom kroz zid“. Moto ovogodišnje manifestacije, posvećene glazbi, je: U ritmu čitanja!

Ovaj je serijal zamišljen kao poziv svim građanima da na našu e-mail adresu šalju pitanja koja ćemo postavljati voditeljima i odgovornima gradskih službi za što kvalitetniji život u Ivanić-Gradu, dakle, od komunalnih i kulturnih do visoko obrazovnih institucija.

Autor serijala: Jadranko Bitenc
Kamera i montaža: Zoran Ožetski
Proizvodnja portal Volim Ivanić 2019.

2019-10-15T16:01:38+02:0015. Listopad, 2019.|Gradska skica|