Gradska skica – Učenički dom Ivanić-Grad, Drago Šilić

Nova emisija Gradska skica portala Volim Ivanić donosi razgovor s Dragom Šilićem, ravnateljem Učeničkog doma Ivanić-Grad koji je drugi dom učenika koji dolaze iz različitih sredina a pohađaju srednju školu u Ivanić-Gradu.

Osim osnovne djelatnosti odgoja i obrazovanja, smještaja i prehrane, učenicima je omogućeno uključivanje u sportske aktivnosti grada sporta kao što je to Ivanić-Grad jer se sportski tereni prostiru ispred samog doma, baš kao su im pri ruci i besplatne instrukcije, odlasci na kulturne manifestacije, informatičke radionice, sve vrste kreativnih izazova kako bi se formirali kao zrele osobe.

Ravnatelj Učeničkog doma, gospodin Drago Šilić, govori i o planovima za proširenje kapaciteta doma koji bi postao i studentski dom, možda dio i za hostel jer se u Ivanić-Gradu razvija i zdravstveni turizam te o suradnji sa Zagrebačkom županijom i gradom Ivanić-Gradom.
Pratite nas na društvenim mrežama, portalu Volim Ivanić i 01 portalu.

Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Kamera i montaža: Zoran Ožetski

2020-03-17T13:13:56+00:0017. Ožujak, 2020.|Gradska skica|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.