Ženska rukometna reprezentacija Hrvatske u Ivanić-Gradu na pripremama za završnu utakmicu kvalifikacija za EP

Uoči završne utakmice kvalifikacija za europsko prvenstvo, ženska rukometna reprezentacija Hrvatske odabrala je Ivanić-Grad za svoje pripreme, gdje su toplo dočekane. Izbornik Ivica Obrvan i gradonačelnik Javor Bojan Leš podijelili su svoje misli i podršku uoči ključne utakmice protiv Bosne i Hercegovine, koja će se održati u nedjelju, 7. travnja 2024., u dvorani Sutinska vrela.

Izbornik Obrvan izrazio je zahvalnost gradonačelniku Lešu i svima u Ivanić-Gradu na gostoprimstvu i podršci. “Žao nam je što utakmica nije mogla biti organizirana ovdje zbog određenih okolnosti. No, unatoč tome, osjećamo se dobrodošlo i imamo sve uvjete za kvalitetne pripreme,” rekao je Obrvan. Naglasio je da, iako se reprezentacija već kvalificirala za europsko prvenstvo, pristupaju predstojećoj utakmici s maksimalnom ozbiljnošću.

Gradonačelnik Leš ponosno je istaknuo svoju podršku reprezentaciji, izražavajući zadovoljstvo što može doprinijeti njihovim pripremama. “Čast mi je dočekati našu žensku rukometnu reprezentaciju u Ivanić-Gradu. Spremni smo pružiti svaku podršku kako bi se osigurali najbolji uvjeti za pripremu,” rekao je Leš, dodajući da se nada kako će se u budućnosti utakmice moći igrati u Ivanić-Gradu.

Obje strane su se složile o važnosti zajedničkog truda i podrške, s izbornikom Obrvanom koji obećava odužiti se dobrim nastupom i pobjedom. “Hvala svima koji su omogućili ove pripreme. Dat ćemo sve od sebe na terenu,” zaključio je Obrvan, dok je gradonačelnik Leš poželio reprezentaciji uspjeh i ostvarenje ciljeva na europskom prvenstvu.

Ovaj događaj još jednom potvrđuje Ivanić-Grad kao mjesto koje otvara svoja vrata sportu, pružajući optimalne uvjete za pripremu naših sportašica i sportaša, te jačajući zajednički osjećaj ponosa i pripadnosti.

Zoran Ožetski

2024-04-05T18:30:30+02:005. Travanj, 2024.|Novosti, Sport|