Impresivan nastup Kickboxing kluba Ivanić-Grad na Europskom kupu u Sarajevu

Od 11. do 14. travnja 2024. godine, Kickboxing klub Ivanić-Grad ostvario je značajan uspjeh na Europskom kupu u kickboxingu održanom u Sarajevu. Događaj, koji je dio službenog kalendara Svjetske kickboxing asocijacije (WAKO), privukao je oko 1000 natjecatelja iz 159 klubova i 19 država.

Talentirani članovi iz Ivanić-Grada pokazali su izvanredne vještine koje su ih svrstale na visoko deseto mjesto u ukupnom poretku klubova. Patrik Presečan bio je jedan od najistaknutijih natjecatelja, osvojivši prva mjesta u disciplini point fighting za starije kadete u kategorijama do 42 kg i do 47 kg. Patrik je također zauzeo drugo mjesto u disciplini light contact za starije kadete do 42 kg.

Tina Petrović dodatno je potvrdila izvrsnost kluba osvojivši prvo mjesto u disciplini light contact za starije kadetkinje do 50 kg, te drugo mjesto u disciplini point fighting za starije kadetkinje do 50 kg. Leona Ravlić dominirala je u disciplini kick light za starije kadetkinje do 55 kg, osvojivši prvo mjesto.

Mlađi članovi kluba također su ostvarili zapažene rezultate. Arian Ravlić i Marko Vlahek osvojili su treća mjesta u disciplini point fighting za mlađe kadete u kategorijama do 32 kg i 42 kg. Noa Baiutti izborio je treće mjesto u disciplini kick light za juniore do 57 kg. Bernarda Herceg pokazala je borbenost, ali je završila natjecanje u drugom kolu, plasiravši se između petog i osmog mjesta.

Ovaj turnir bio je prilika za mlade sportaše da pokažu svoje umijeće na međunarodnoj sceni i doprinijeli su dodatnoj promociji kickboxinga u regiji. Usjesi članova Kickboxing kluba Ivanić-Grad na Europskom kupu u Sarajevu dokaz su njihove predanosti i strasti prema ovom sportu. Klub nastavlja s treninzima i pripremama za buduća natjecanja, očekujući još veće uspjehe na međunarodnoj razini.

2024-04-21T12:06:31+02:0021. Travanj, 2024.|Sport|