Ivanić-Grad domaćin 21. Međužupanijskog fašnika

Zima je vrijeme radosti i tradicije u Ivanić-Gradu, a kao vrhunac sezone slavlja, Udruga “Treća Dob” poziva sve građane Ivanić-Grada, kao i iz ostalih dijelova Hrvatske, na 21. tradicionalni Međužupanijski fašnik. Ovo veselo okupljanje održat će se na Malom trgu u Ivanić-Gradu 4. veljače 2024. godine, s početkom u 15 sati.

Fašnik je prilika za zajedničko druženje, smijeh i uživanje u zimskim radostima. Udruga “Treća Dob” već dugi niz godina njeguje ovu tradiciju, pružajući priliku mještanima i posjetiteljima da se zajedno zabave i proslave kulturu i običaje ovog kraja.

Posjetitelji će imati priliku uživati u kuhanom vinu, čaju i slasnim krafnama, koje su neizostavan dio fašničkih slavlja. Očekuje se da će Malim trgom odjekivati glazba, smijeh i veselje, dok će maštoviti kostimi i maske dodati boju i čaroliju događaju.

Organizatori poručuju: “Očekujemo vaš dolazak i radujemo se što ćemo zajedno proslaviti jedan od najveselijih dana u godini.”

Događaj obećava biti sjajna prilika za sve generacije da se okupe, stvore nove uspomene i proslave zajedništvo u duhu fašnika. Ne propustite priliku biti dio ove radosne tradicije u Ivanić-Gradu.

2024-02-02T20:02:48+01:002. Veljača, 2024.|Najave, Novosti|