Ivanić-Grad spreman za zimsku sezonu: Održana smotra zimske službe

Jučer, U 13 sati na lokaciji trgovačkog društva Binđo d.o.o. u Vučakovečkoj ulici, održana je detaljna smotra zimske službe. Ovaj događaj bio je fokusiran na provjeru spremnosti mehanizacije i opreme ključne za održavanje zimskih uvjeta u gradu Ivanić-Gradu.

Zimska služba grada podijeljena je na četiri glavna sektora, s ciljem efikasnijeg pristupa i održavanja područja tijekom zimskih mjeseci.

Sektor I obuhvaća sam centar Ivanić-Grada,
Sektor II uključuje naselja Šumećani, Graberje Ivanićko, Deanovec, Derežani, Caginec, kao i dio Ivanić-Grada,
Sektor III pokriva naselja Lijevi Dubrovčak, Posavski Bregi, Zaklepica, Prečno, Prerovec, Topolje, Opatinec, Lepšić i Tarno,
Sektor IV odnosi se na područja Greda Breška, Šemovec Breški, Trebovec, Zelina Breška i Opatinec.

Pregledom na terenu utvrđeno je da su sve jedinice potpuno opremljene i spremne za nadolazeću zimsku sezonu. Ova godišnja smotra služi kao jamstvo građanima da će gradski putevi i pristupne točke biti redovito održavani i prohodni, bez obzira na vremenske uvjete. na lokaciji trgovačkog društva Binđo d.o.o. u Vučakovečkoj ulici, održana je detaljna smotra zimske službe. Ovaj događaj bio je fokusiran na provjeru spremnosti mehanizacije i opreme ključne za održavanje zimskih uvjeta u gradu Ivanić-Gradu.

2023-11-17T06:32:18+01:0017. Studeni, 2023.|Novosti|