Ivica Gregurec gost je nove emisije 100/lica

100/lica, portala Volim Ivaniću, u novoj epizodi ugošćuju magistra edukacije matematike i fizike, nastavničkog savjetnika Ivicu Gregurca, dobitnika nagrade za najboljeg učitelja 2021/2022. uz još 512 najuspješnijih djelatnika koji su nagrađeni za kontinuirano unapređenje odgojno-obrazovnog sustava Republike Hrvatske po izboru Ministarstva znanosti i obrazovanja u povodu Dana učitelja .

Naš gost u emisiji govori o počecima zainteresiranošću matematikom, kako svijet promatra kroz optiku matematičke stvarnosti, tko ga je poticao i kako se može popularizirati ova, nadasve, logična i znalačka disciplina koja nam olakšava svakodnevni život pa ma koliko počesto u učeničkoj dobi budila neopravdani strah.

Da bi ovu egzaktnu znanost približio učenicima, Ivica Gregurec, na svojim predavanjima pokušava olakšati jasnoćom, ležernošću i inovativnim poticanjem svim mogućim suvremenim nastavnim pomagalima.

Osim kao vrsni i ugledni matematičar, volonter, naš gost je svojevremeno osnovao i vodio KUD Ivanić, a prigodom gradskih manifestacija možemo ga prepoznati u „koži“ našeg znamenitog građanina Đure Deželića.

Emisiju možete pogledati od sutra, 27. listopada na portalu Volim Ivanić.

2022-10-26T16:01:28+02:0026. Listopad, 2022.|Najave|