Izabrani najbolji sportaši Grada Ivanić- Grada

U Sportskoj dvorani Žeravinec u organizaciji Gradske zajednice sportskih udruga jučer su svečano proglašeni najbolji sportaši i sportašice Grada Ivanić- Grada za 2019. godinu.

Nagrade najboljima podijelili su predsjednik Gradske zajednice sportskih udruga Darko Kljak i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, dok su se za zabavni dio programa pobrinule mlade članice Tvornice smijeha i Plesne udruge Magi.

Za najbolju sportašicu Grada u prošloj godini proglašena je Tina Barišić, igračica Ženskog rukometnog kluba Ivanić i srebrna članica ženske rukometne ekipe na državnom prvenstvu u Poreču.
Najbolji sportaš je Lovro Malec, istaknuti član seniorske ekipe MRK Ivanić i srebrni s juniorskog Svjetskog prvenstva.

Najbolji trener je Željko Duh, zbog predanosti radu s mladim nadama streljaštva u disciplini zračne puške i samostrela, te rezultatima njegovih strijelaca na Svjetskom prvenstvu i završnici Svjetskog kupa.
Za najbolji klub godine proglašena je Škola nogometa mladeži nogometnog kluba Naftaš Ivanić, koji je prošle godine sa ženskom ekipom proširio obujam rada na 13 momčadi, te proslavio 100 godina postojanja.

Posebno priznanje dobio je Biciklistički klub Ivanić za 50 godina neprekidnog rada.

Najbolja ženska ekipa su seniorke Ženskog rukometnog kluba Ivanić, a najbolja muška ekipa seniori Muškog rukometnog kluba Ivanić.

U kategoriji mlađe mladeži nagrade su dobili Barbara Bunjevac i Patrik Presečan iz Kickboxing kluba Ivanić.

Kod starije mladeži u kolektivnim sportovima za naj sportaše proglašeni su rukometašica Tena Boštjančić i nogometaš Juraj Starčić, dok su nagrade u individualnim sportovima dobili karatistica Ema Zetica i Petar Blagec, streljaštvo.

Kao i svake godine proglašeni su i najbolji sportaši srednje i četiri osnovne škole s područja Grada Ivanić- Grada dok su za sportske nade redom proglašeni Marija Lovrić, Lorena Kolaković, Grigor Jelaković, Lana Gregčević, Marko Rošin, Fabijan Lisak, Jan Tomeš, Paula Njegovec, Teo Crnogaj, Tina Petrović, Borna Grmuša, Marko Jezeran i Vanessa Hršak.

Dobitnici plaketa za dugogodišnji sportski rad su Marina Glog i Dora Krnjević Dokuzović – brončana, Andreja Brebrić, Dejan Čičak i Tomislav Magić – srebrne, dok je zlatnu plaketu primio Krešimir Golubić.

Izvor: Obiteljski radio Ivanić

2020-03-02T10:07:19+01:002. Ožujak, 2020.|Sport|