Izložba Inovacija Ivanić-Grad

Nakon dvogodišnje pandemijske pauze, Elektronički i računalni klub u suradnji s partnerima organizira sedmu Izložbu inovacija Ivanić-Grad I3G koja će se održati 19. i 20. svibnja 2022. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Ivan Švear u Ivanić-Gradu.

Na nacionalnoj izložbi inovacija mladih u Ivanić-Gradu i ove će godine biti predstavljeni ideje, projekti, inovacije te završni radovi učenika iz srednjih strukovnih škola i studenata tehničkih i drugih fakulteta iz gotovo cijele Hrvatske, a sudjelovat će i učenici osnovnih škola iz Zagrebačke županije. Predstavit će se i već afirmirani poduzetnici i inovatori, a u okviru izložbe održat će se zanimljiv popratni program s radionicama iz područja tehničke kulture za osnovnoškolce i djecu vrtićkog uzrasta.

Izložba se održava pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Grada Ivanić-Grada te u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora, Srednjom školom Ivan Švear i Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke županije.

Svečano otvorenje izložbe održat će se u četvrtak, 19. svibnja, a Izložba će za posjetitelje biti otvorena 19. i 20. svibnja od 10 do 19 sati. Svi programi izložbe otvoreni su i besplatni za javnost.

2022-05-16T07:50:23+02:0016. Svibanj, 2022.|Najave, Novosti|