Javor Bojan Leš gost je nove emisije “Gradska skica”

Novogodišnje želje i čestitke ivanićgradskog gradonačelnika Javora Bojana Leša pristižu u posljednjoj ovogodišnjoj emisiji Gradska skica portala Volim Ivanić.

Makar je godina 2021. bila turbulentna, od pandemije do posljedica potresa, u emisiji ćete čuti s čime se grad Ivanić-Grad i njegovi žitelji mogu ponositi, što se nije stiglo napraviti i što nas čeka u 2022.godini.

Gradonačelnik. Između ostalog, govori o završetku sportske dvorane u Ivanićkom Graberju, proširenju kapaciteta dječjeg vrtića na Žeravincu i Poduzetniče zone, radovima na mreži kanalizacije, nastavku šetnice, balona na teniskom terenu na Zelenjaku u povodu 30-te godine osnutka kluba Ivanić 92.

Sljedeće godine je i proslava 100 godina rukometa u Ivaniću pa marljiva ekipa Krešimira Krnjevića i Zvonka Barilića sa suradnicima radi na monografiji koja će biti predstavljena na jesen 2022. kada će biti i središnja proslava ove sportske aktivnosti s kojom Ivanićani žive cijelo stoljeće.

U očekivanju pružnih radova kojim bi se Ivanić-Grad „približio“ Zagrebu, izgradnji novih stanova kakvih manjka na tržištu za ljude koji rado nastanjuju naš grad, nastavku stipendija za učenike i studente kao i benefitima što besplatno putuju vlakom do mjesta školovanja, prednosti su života u jednom ovakvom gradiću nadomak Metropole.

Vama i svim Vašim najmilijima sretna, zdrava i uspješna 2022.g. želi portal Volim Ivanić, Zoran Ožetski i autor teksta.

Emisiju možete pogledati od sutra. 29.12. na portalu Volim Ivanić.

/Jadranko Bitenc/

2021-12-28T21:35:31+01:0028. Prosinac, 2021.|Najave|