Karate klub “Mladost” bogatiji za četiri osvojene medalje

Ovog vikenda u Rijeci, 16./17. studenog 2019 održano je Prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete, kadetkinje, juniore, juniorke, mlađe seniore i mlađe seniorke. U subotu su nastupili kadetkinja Mia Zetica i juniori Jakov Rukavina i Antun Vujević.

Odličnim borbama, s tri pobjede i jednim porazom Antun Vujević i Jakov Rukavina u kategoriji juniora borbe – 76 kg osvajaju brončana odličja. Mia Zetica u kategoriji kadetkinja borbe – 47 kg gubi repasažnu borbu za 3. mjesto.

U nedjelju su nastupili, juniorka Ema Zetica, kadet Ivan Huzanić i mlađi senior Leo Marković. Ema Zetica u kategoriji juniorki borbe – 48 kg gubi u finalu te osvaja srebreno odličje i postaje viceprvakinja Hrvatske. Leo Marković odličnim nastupom s 3 pobjede i jednim porazom u kategoriji mlađih seniora borbe -67 kg osvaja brončano odličje.

2019-11-19T10:06:48+00:0019. Studeni, 2019.|Sport|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.