Karate klub Mladost i Ivanić-Grad domaćini su županijskog karate prvenstva koje je okupilo više od 250 natjecatelja

Karate klub Mladost i Ivanić-Grad domaćini su županijskog karate prvenstva koje je okupilo više od 250 natjecatelja u sportskoj dvorani Srednje škole Ivan Švear. Natjecatelji su iz osam županijskih klubova, koji su dobro ustrojeni.

-Karate klub Mladost je primjer kako jedna sportska udruga treba funkcionirati. Zaista sam bio sretan kada su se iz vodstva kluba na čelu s gospodinom Golubićem odlučili na domaćinstvo prvenstva- rekao je predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, koji nije krio zadovoljstvo vidjevši veliki broj natjecatelja koji se bave karateom.

Lijepe riječi od strane Hrvatskog karate saveza nisu ravnodušnim ostavile niti čelnog čovjeka karatea u Ivanić-Gradu, Krešimira Golubića.
Nama je ovo veliko zadovoljstvo, jer je Zagrebačka županija jedna od aktivnijih kada se radio o karateu. Drago mi je što ovim natjecanjem otvaramo i ovu dvoranu, gdje su idealni uvjeti upravo za ovakvo natjecanje poručio je Golubić, koji očekuje dobar rezultat od svojih natjecatelja.

U ime Grada svečanom otvorenju nazočio je zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, kazavši kako je karate jedan od najtrofejnijih sportskih klubova na području Ivanić-Grada.

Lijepo je vidjeti punu dvoranu. Mi u gradu sve što činimo, činimo za našu djecu zbog čega ulažemo i u sportsku infrastrukturu kako bi imali što bolje uvjete za bavljenje sportom istaknuo je Cuvaj.

2022-10-09T16:25:29+02:009. Listopad, 2022.|Novosti, Sport|