Karate klub Mladost osvojio 11 odličja na Tigar kupu u Sisku

U subotu, 17. veljače 2024., sportski duh i karate tehnike zavladali su Sportskom dvoranom Zeleni brijeg na 11. Tigar kupu Igor Malek, organiziranom od strane Karate kluba Tigar Sisak. Oko 400 natjecatelja iz 39 hrvatskih klubova okupilo se na ovom prestižnom turniru, koji je natjecateljima nižih pojaseva pružio priliku da se iskažu i steknu vrijedno iskustvo.

Karate klub Mladost izdvojio se s impresivnim ukupno 11 osvojenih odličja, od kojih su tri zlatna, dva srebrna i šest brončanih. Jana Haman, Borna Berlan i Lucija Kožar ponosno su se okitili zlatom, demonstrirajući izuzetnu vještinu u svojim kategorijama.

Srebro je pripalo Katji Kelavi i Tomislavu Dabacu, dok su brončana odličja zasluženo osvojili Ani Horvat, Anabel Šukara, Julija Bradić, Eva Emili Čičak i Sven Voštinić, s dodatnim brončanim odličjem za Tomislava Dabaca u drugoj kategoriji.

Natjecanje nije bilo samo o pobjedama – mladi sportaši poput Nike Horvat, Eve Kupinić, Klare Huzanić, Nike Gubo, Tomislava Dabaca i Iris Voštinić dali su sve od sebe u mečevima i pokazali da je upornost ključ uspjeha.

Tigar kup ostaje važan događaj koji promiče sport i zdravi natjecateljski duh među mladima, a ovogodišnji turnir je još jednom potvrdio svoj status kao izvrsno polje za razvoj mladih talenata u svijetu karatea.

2024-02-19T09:20:31+01:0019. Veljača, 2024.|Sport|